En blåvit kaffekopp och en glasfärgad ljuslykta.

Kvinnogruppen - Kvinnokraft

En öppen grupp för kvinnor som vill dela livserfarenheter med varandra. Vi samlas regelbundet till en trevlig kväll med en bit mat, en inbjuden gäst och härlig samvaro.

• Vi träffas nästa gång på den Internationella Kvinnodagen onsdagen den 8 mars kl 18-20 i Stora prästgården i Karis. Temat kommer att beröra frågor kring psykisk ohälsa. Vad betyder psykisk ohälsa, vem kan drabbas av det och hur kan man ta sig ur det? Kvällens gäst är erfarenhetsexpert Pamela Kinnunen som är författare till boken “Gnistor av hopp” - en bok om några erfarenhetsexperter som vänder deras motgångar till en resurs.

• Senare på våren träffas vi den 20.4 i Ekenäs församlingshem kl. 18-20

Kvällsbitens pris är 5€.

För matens skull ber vi dig anmäla ditt deltagande senast på torsdag veckan innan träffen till Carola Lupander, tfn 040 839 6733 carola.lupander@evl.fi

Arrangörer:

Ekenäsnejdens svenska församling och Karis-Pojo svenska församling

Tag kontakt

Församlingspastor