Vår aktuella veckoannons

17.6-30.6

Högmässa med konfirmation sö 19.6 kl. 10 i Ekenäs kyrka, Lindström, Nygård, Westerholm.

MIDSOMMAR

Musikandakt med sommarallsång fr 24.6 kl. 18 i Bromarvs kyrka, Yliportimo, Lindroos, John Burmeister, dragspel & Daniela Piipponen, flöjt.

Friluftsgudstjänst lö 25.6 kl. 12 på Ramsdal lägergård (inomhus vid regn), Cleve, Lindroos. Lätt lunchservering. Buss från Bromarvs kyrka kl. 10.40, Tenala förs.hem kl. 11 och Ekenäs förs.hem kl. 11.15. Retur efteråt. Arr. i samarb. med Hangö sv. förs.

Gudstjänster sö 26.6:
- Högmässa kl. 10 i Ekenäs kyrka, Westerholm, Aittola.
- Kvällsmässa kl. 18 i Tenala kyrka, Westerholm, Lindroos.

Lunchmusik on 29.6 kl. 12.30 i Ekenäs kyrka. Renässans och barock, Inkeri Aittola & Sofia Lindroos, blockflöjt och orgel.

Eftermiddagsmusik fr 1.7 kl. 16.30 i Bromarvs kyrka. Eftermiddagspreludier (bl.a. Debussy, Skrjabin) Annika Palm, flygel.

Ekenäs vägkyrka är öppen alla dagar kl. 11-17 fram till den 28.8 (ej 24-25.6). Kom in och känn stillheten och lugnet. Det finns möjlighet att tända böneljus, läsa dagens bibeltext, be eller be om förbön via förbönslådan, köpa en bok eller lyssna till musik kl. 12.30 under onsdagar i juli. Barn kan leka kyrkdetektiv en stund och leta upp saker som har speciell betydelse. Förstoringsglasen hänger redo när kyrkan är öppen - utom 24-25.6 & 4-7.8 eller när det pågår gudstjänst, konsert eller förrättning. Välkommen in!

Bygg sandslott i sommar! Hämta en spade från någon av våra verksamhetspunkter. Om du vill vara med i en utlottning ska du dela en bild av ditt slott på Instagram och tagga oss, senast 15.8. #ekenäsnejdenssvenskaförsamling #mittsandslott2022

Pastorskansliet i Ekenäs är öppet helgfria vardagar kl. 10-12 under juni-augusti, tfn 019-2411060.

Information om hela vår verksamhet hittar du på de olika sidorna på den här webbplatsen.

Har du frågor?

Kontakta vår församlingssekreterare Helena Friberg-Salminen eller vår informatör Yvonne Lindström.