Ekenäs församlingshem

040 567 4616 Församlingshemmets värdinna

Byggnaden är tillbyggd i flere repriser, därför sträcker den sig över hela kvarteret från Raseborgsvägen till Ladugårdsgatan längs den lilla gatan som heter Larssonsvägen.

Närmast Raseborgsvägen finns den äldsta av byggnaderna (i tiderna prästgård). Den är sammanbyggd med en nyare del av församlingshemmet. I de här delarna finns flere samlingsrum för smågruppsverksamhet samt större och mindre salar för olika sammankomster.

I nedre våningen finns lokaliteter för barnverksamheten samt kansliutrymmen för diakoniarbetarna, informatören, kyrkomusikerna och kaplanerna.

Den nyaste delen, som ligger hörn i hörn med församlingshemmet, inrymmer pastorskansli och ekonomikontor samt ungdomslokalen Kulan i källarvåningen.

Hyr ett vardagsrum eller konferensutrymme

I församlingshemmen i Ekenäs, Tenala, Bromarv och Snappertuna erbjuder församlingen möjlighet att ordna olika tillställningar i anslutning till kyrkliga förrättningar såsom dop, vigsel och jordfästning. Kontrollera bokningsläget via pastorskansliet och kontakta därefter respektive värdinna.

Gällande andra sammankomster såsom konferenser, seminarier och liknande tillställningar sker överenskommelse efter skriftlig anhållan till kyrkoherden.

Länk till information om bokning av utrymme

Länk till fastighetsväsendets avgifterÖppna länk i ny flik

Församlingshemmet i Ekenäs är en välanvänd byggnad med rum för större samlingar, familjefester, konferenser och möten av olika slag.

Parkeringsplatserna vid församlingshemmet längs den enkelriktade Larssonsvägen är få och parkering tillåten enbart på höger sida. Besökare bör därför bereda sig på att parkera längs Raseborgsvägen eller använda parkeringsplatserna mitt emot skolbyggnaden vid den parallellt gående Ladugårdsgatan.

Hjärtstartare Hjärtstartare
Tillgänglig plats Tillgänglig plats
Tillgänglig toalett Tillgänglig toalett
Café Café
Skötrum Skötrum
Parkering Parkering
Toalett Toalett

on 7.12 kl. 9.30 -11.30

Familjecafé

Fri samvaro, lek, enkel servering och sporadiska sångstunder!
sö 11.12 kl. 11.00 -13.00

Familjekyrka

Julpyssel, julevangeliet och julgröt!
on 14.12 kl. 12.00 -13.30

Dagträffens julgröt

Vi äter julgröt och sjunger julsånger!
on 14.12 kl. 15.00 -16.30

on 11.1 kl. 13.00 -14.30

Dagledigas träff

Välkommen till gemenskap för daglediga!