Ekenäs församlingshem

Larssonsvägen 1 , 10600 Ekenäs
040 567 4616 (värdinna)

Ekenäs församlingshem

Församlingshemmet i Ekenäs är en välanvänd byggnad med rum för större samlingar, familjefester, konferenser och möten av olika slag.

Byggnaden är tillbyggd i flere repriser, därför sträcker den sig över hela kvarteret från Raseborgsvägen till Ladugårdsgatan längs den lilla gatan som heter Larssonsvägen.

Närmast Raseborgsvägen finns den äldsta av byggnaderna (i tiderna prästgård). Den är sammanbyggd med en nyare del av församlingshemmet. I de här delarna finns flere samlingsrum för smågruppsverksamhet samt större och mindre salar för olika sammankomster.

I nedre våningen finns lokaliteter för barnverksamheten samt kansliutrymmen för diakoniarbetarna, informatören, kyrkomusikerna och kaplanerna.

Den nyaste delen, som ligger hörn i hörn med församlingshemmet, inrymmer pastorskansli och ekonomikontor samt ungdomslokalen Kulan i källarvåningen.

Hyr ett vardagsrum eller konferensutrymme

I församlingshemmen i Ekenäs, Tenala, Bromarv och Snappertuna erbjuder församlingen möjlighet att ordna olika tillställningar i anslutning till kyrkliga förrättningar såsom dop, vigsel och jordfästning. Kontrollera bokningsläget via pastorskansliet och kontakta därefter respektive värdinna.

Gällande andra sammankomster såsom konferenser, seminarier och liknande tillställningar sker överenskommelse efter skriftlig anhållan till kyrkoherden.

Länk till information om bokning av utrymme

Länk till fastighetsväsendets avgifter

Parkeringsplatserna vid församlingshemmet längs den enkelriktade Larssonsvägen är få och parkering tillåten enbart på höger sida. Besökare bör därför bereda sig på att parkera längs Raseborgsvägen eller använda parkeringsplatserna mitt emot skolbyggnaden vid den parallellt gående Ladugårdsgatan.

Handikapptoalett
Café
Skötrum
Toalett
Handikapp

må 21.9 kl. 9.00 -12.00

Larssonsvägen 1, 10600 Ekenäs

Dagklubb

Välkommen med på dagklubb, lediga platser finns ännu!
ti 22.9 kl. 18.00 -20.00

Larssonsvägen 1, 10600 Ekenäs

Kvinnokväll - Kvinnokraft

Välkommen med på höstens första kvinnokväll Kvinnokraft.