Körer

Våra körer övar regelbundet under vår- och höstterminerna för framträdanden i gudstjänster och andra evenemang i församlingen.

Ekenäs kyrkokör

Höststart i början av september. Datum meddelas senare.

Övningar i Ekenäs församlingshem i regel torsdagar kl. 18-20. Snappertunakören och Ekenäskören fortsätter öva tillsammans. För uppträdanden i Snappertuna plockas en mindre grupp ut. Nya sångare är varmt välkomna med!

Körledare Sofia Lahti

Tenala kyrkokör

Höststart 8.10.2024

Övningar i Tenala församlingshem tisdagar kl. 18.30 Nya sångare är varmt välkomna med!

Körledare Inkeri Aittola

Vox Aroni

Vokalensemble Vox Aroni är en projektbaserad blandad grupp för erfarna körsångare.

Ta gärna kontakt med Inkeri Aittola om du är intresserad av att komma med!

Raseborg Gospel

Repertoaren består av traditionell klassisk gospel från en era allt ifrån Elvis till 2000-talet och kören sjunger för det mesta på engelska. Kören är ett samarbete mellan Karis-Pojo svenska församling och Ekenäsnejdens svenska församling.

Tisdagar kl. 18-20 växelvis i Ekenäs församlingshem och Karis församlingshem (se övningsschemat på vår webbplats). Kören är öppen för sångare i alla åldrar och från alla orter. Höststart 3.9 i Ekenäs. Körledare: Roland Näse

Är du intresserad av att prova på körsång? Du är hjärtligt välkommen med!
Kontakta gärna oss körledare för närmare information.

Sångstunder för alla

Höststart 5.9.2024

• Vi träffas torsdagar kl. 14-15 i regel första torsdagen i månaden i Ekenäs församlingshem och sjunger tillsammans ur bland annat sångboken Sionsharpan och psalmbokstillägget Sång i Guds värld.
    Gruppen sjunger enstämmigt och är en utmärkt grupp för dig som tycker om att sjunga utan större krav.

Sångledare: Sofia Lahti

Ekenäs kyrkokör och Snappertunakören med sin ledare Pia Nygård.
Ekenäs kyrkokör & Snappertunakören

Raseborg Gospel