Kyrkoherdeämbetet - pastorskansliet

Via pastorskansliet i Ekenäs kan du beställa ämbetsbetyg, släktutredningar och uppgifter angående släktforskning.
Gör det gärna elektroniskt genom att välja ett elektroniskt formulär.

Via pastorskansliet eller betjäningspunkten bokar du präst och kantor för förrättningar och även utrymmen för dop, vigsel och begravningar.

Kontaktuppgifter och öppethållning

• Pastorskansliet i Ekenäs

Pb 68, 10601 Ekenäs
Besöksadress: Larssonsvägen 1, 10600 Ekenäs

Öppet: måndag - fredag kl. 9-13 (helgfria)

• Betjäningspunkten i Tenala

Telefon: 019-24 11 060 (numret går direkt till pastorskansliet i Ekenäs)
Besöksadress: Sockenvägen 13, 10520 Tenala

Öppet: måndag kl. 10-12 (helgfri, kanslist på plats), stängt tillsvidare.

E-post: ekenasnejdens.forsamling@evl.fi

Betjäning

Kyrkoherdeämbetet eller pastorskansliet sköter receptions- och registerärenden. Här utfärdas ämbetsbevis och släktutredningar och här görs även hindersprövningar för äktenskap.

På pastorskansliet kan man boka tid och plats för dop, vigsel och jordfästning samt göra utrymmesbokningar i församlingens lokaler för familjefester och minnesstunder, konserter, seminarier, lägerskolor, läger m.m.

Pastorskansliet tar också emot telefonanmälningar till olika utfärder, fester och andra tillställningar.

Pastorskansliet tillhandahåller ett sortiment av begravningskondoleanser (Finska Missionssällskapet, Tenala kyrkas restaureringsfond, Bromarvs kyrkas restaureringsfond och Snappertuna hyllnings- och minnesfond) och kort.

Ta gärna kontakt! Vi svarar villigt på frågor om församlingen och församlingsverksamheten. Kom gärna på besök eller ring eller e-posta.

På den här webbplatsen går det också att ge respons eller att ställa frågor genom att fylla i ett webbformulär.

Bild av pastorskansliets skylt med öppettider.