En grupp för alla karlar i alla åldrar

Vi funderar över mansroller tillsammans med andra karlar i nejden och gör det vi män och pojkar tycker om att göra. Ibland prövar vi på någonting nytt. Vi har hunnit bland annat laga mat, kasta yxa, fundera på hälsofrågor, pilgrimsvandra och bekanta oss med olika fritidssysslor. Det är bra att få mötas tillsammans. 

Gruppen brukar träffas månatligen med en kort paus under sommaren. 

Det vi gör varierar från gång till gång och vi bestämmer tillsammans vad vi gör. Också mötesplatsen varierar enligt aktiviteten. Kom gärna med! Man kan delta enligt eget tycke och enligt egen tidtabell. Vi är redan många karlar men det finns också plats för dig. 

Kommande program

  • Onsdag 25.5. kl. 15.00 träffas vi vid porten till garnisonen i Dragsvik. Där bekantar vi oss med Kaptensbostället i Dragsvik samt besöker Soldathemmet. Markus Weckström är vår guide och värd.

  • Onsdag 15.6. kl. 14.00 spelar vi Padel. Vi träffas vid goPadel hallen, Kärrbygatan 8. Först lyssnar vi till instruktioner och tips. Sedan spelar vi! Anmäl dig i förväg till Wille tel. 0400 640 786 senast 10.6. Vi delar på kostnaderna (högst 10€/person). Ta gärna med kontanter. 

  • Onsdag 21.9

Karlagruppens ledare monterar ner trösklarna för att nå alla karlar i nejden. Han är klädd i snickarkläder.
Till karlagruppen är tröskeln låg.

Fråga mera:

Kaplan
Ekenäsnejdens svenska församling
Larssonsvägen 1
10600 Ekenäs