En grupp för alla karlar i alla åldrar

Vi funderar över mansroller tillsammans med andra karlar i nejden och gör det vi män och pojkar tycker om att göra. Ibland prövar vi på någonting nytt. Vi har hunnit bland annat laga mat, kasta yxa, fundera på hälsofrågor, pilgrimsvandra och bekanta oss med olika fritidssysslor. Vi har det bra att mötas tillsammans. 

Gruppen brukar träffas månatligen med en kort paus på sommaren. 

Det vi gör varierar från gång till gång och vi bestämmer tillsammans vad vi gör. Också mötesplatsen varierar enligt aktiviteten. Kom gärna med! Man kan delta enligt eget tycke och enligt egen tidtabell. Vi är redan många karlar men det finns också plats för dig. 

Program under våren och sommaren:

  • Torsdagen den 22.4 börjar vi försiktigt med en vårlig utomhuspromenad i Tenala med varm saft och knackkorv vid församlingshemmet. Start från Tenala kyrkas parkering kl. 16. 
  • Torsdagen den 3.6. firar vi en sommardag på Ramsdal lägergård. Vi träffas kl. 14 i Ramsdal. Hemfärd senast kl. 20. Programmet består av samvaro, grill mat, fiske (egna fiskegrejer med) och bastu. Det är viktigt att anmäla sig i förväg till Wille (0400- 640 786) senast 26.5. Vi försöker samåka så meddela gärna om du har plats i din bil. Förutom att komma ihåg anmälan behöver du ta med: möjliga fiskegrejer, handduk och sittunderlag (bastu), 10 euro i kontant för maten och lämpliga kläder.
  • Augusti (ännu obestämd tid) försöker vi ordna bågskytte i Västerby skyttehall. Tiden meddelas här senare.
Karlagruppens ledare monterar ner trösklarna för att nå alla karlar i nejden. Han är klädd i snickarkläder.
Till karlagruppen är tröskeln låg.

Fråga mera:

T.f. kaplan
Ekenäsnejdens svenska församling
Larssonsvägen 1
10600 Ekenäs