Skrattande barn som är tillsammans.

Välkommen med i gemenskapen

När vi gör saker tillsammans skapas gemenskap. I församlingen finns det verksamhet för alla åldrar, bland annat i form av olika klubbar och grupper. Kom med i gemenskapen och se vilken grupp som passar just dig!

Bli medlem i kyrkan

Välkommen med i församlingen och i kyrkan i Finland! När man blir medlem i kyrkan blir man det alltid via en lokalförsamling. Den information som du ger på den elektroniska medlemsanökan (länken nedanför) förmedlas till församlingen på din ort inom två dagar. Därefter tar församlingen kontakt med dig. Ditt medlemskap träder i kraft först då församlingen har bekräftat ingrädet. 

Du kan bli medlem i kyrkan via en datasäker webbtjänst. Om du loggar in i tjänsten med bankkoder förmedlas största delen av de uppgifter som behövs för att bli medlem direkt från befolkningsdatasystemet. Om du inte har tillgång till bankkodsidentifikation går det att via tjänsten skicka en kontaktbegäran som startar inträdesprocessen.

Det går också att bli medlem i kyrkan genom att skriva ut och fylla i inträdesblanketten. Blanketten ska skickas per post eller lämnas in till församlingen i din hemkommun.