Lägerverksamhet i församlingen

Under våren och sommaren 2022 håller vi följande läger för barn och familjer:

Sommarklubb i Österby

Sommarklubben är ett dagsläger i Österby församlingshem, som ordnas de två första sommarlovsveckorna (6-10.6 och 13-17.6), måndag till fredag kl. 9-15. Vi leker, pysslar, grejar och har roligt tillsammans. Sommarklubben kostar 30€/vecka, i priset ingår lunch och mellanmål.

Du anmäler dig till endera första eller andra veckan (programmet är i stort sett detsamma båda veckorna). Ifall det finns lediga platser efter att anmälningstiden gått ut så kan man delta båda veckorna.

För mera info kontakta Camilla.

Barnläger 1 för åk 1-3 på Ramsdal

Barnläger 1 på Ramsdal är lägret för dej som  nu går i åk 1, 2 eller 3 och vill leka, greja, simma och njuta av sommarlovet på vår lägergård Ramsdal i Öby. Lägret går av stapeln 20-21.6 och kostar 20€. Vi utgår i nuläget från att lägret ordnas med övernattning, men det är också möjligt att delta endast dagtid, om man föredrar att sova hemma.

Lediga platser finns, för mera info kontakta Camilla.

Barnläger 2 för åk 4-6 på Ramsdal

Barnläger 2 på Ramsdal är lägret för dej som  nu går i åk 4, 5 eller 6 och vill leka, greja, simma och njuta av sommarlovet på vår lägergård Ramsdal i Öby. Lägret går av stapeln 22-23.6 och kostar 20€. Vi utgår i nuläget från att lägret ordnas med övernattning, men det är också möjligt att delta endast dagtid, om man föredrar att sova hemma.

Lediga platser finns, för mera info kontakta Camilla.

Familjeläger "Noas ark" på Ramsdal

Kom med och måla med regnbågens vackra färger, sjung och lek med djuren i Noas ark och upptäck Guds kärlek på ett familjärt, lekfullt och kreativt sätt tillsammans med din egen familj och andra barnfamiljer!

Lägret börjar kl. 17 med middag på måndagkväll och avslutas på torsdag kl. 13. Vi leker ute och i sandlådan, simmar, pysslar, sjunger, äter gott och har trevligt tillsammans med andra barnfamiljer.

Övernattningen sker familjevis i 2-4 personers rum (om familjen är större kan man ta in flera madrasser i rummet). Lägerprogrammet riktar sig i första hand till familjer med barn under skolåldern men också äldre syskon är välkomna med!

Som ledare fungerar:
Iselin Nylund, barn- och familjeledare
Mathilda Löfhjelm-Liljeberg, eftisledare
Mia Björklund, vuxenledare
Minna Opara, erfarenhetsexpert. Minna fungerar som resursperson på lägret och håller parallellprogrammet för vuxna.
Hjälpledare

Adress: Ramsdal 39, 10 820 Lappvik

Pris:
26€/barn över 1 år
50€/vuxen

Sista anmälningsdagen är onsdag 15.6.

Obs! Det är också möjligt att delta i familjelägret utan övernattning men priserna är fortfarande samma!

Anmälningslänken är öppen 1.5-15.6 och sker elektroniskt via länken nedanför:

Anmälningsblankett till familjelägret "Noas ark" på RamsdalÖppna länk i ny flik

För mera info, kontakta Iselin.

Varmt välkomna med! :)

Lekande barn på sommarläger.

Tag kontakt

Ungdomsarbetsledare
Ekenäsnejdens svenska församling
Larssonsvägen 1