Lägerverksamhet i sommar

Ännu är det ett tag tills sommaren är här, men vi har redan bokat in sommarens läger!

  • Sommarklubb (dagsläger) i Österby församlingshem: 5-9.6 och 12-16.6.
  • Tonårsläger för dej som gått ut åk 7, på Ramsdal lägergård: 20-22.6.
  • Familjeläger på Ramsdal lägergård: 3-5.7
  • Barnläger 1 för dej som gått ut åk 1-3, på Ramsdal lägergård: 8-9.8
  • Barnläger 2 för dej som gått ut åk 4-6, på Ramsdal lägergård: 9-11.8.

Läs mer om respektive läger här nedanför!

 

Sommarklubb

Sommarklubben ordnas som dagsläger, måndag till fredag kl. 9-15, i Österby församlingshem, Rusthållsgränden 2, under de två första veckorna av sommarlovet. Sommarklubben är främst tänkt för barn som gått ut åk 1-4, men äldre och yngre kan delta om det finns plats.

I sommarklubben brukar vi leka, pyssla, umgås och njuta av sommaren. 

Sommarklubben kostar 30€/barn/vecka, i priset ingår lunch och mellanmål. Vi vill gärna bereda plats för så många barn som möjligt att få delta, därför anmäler du ditt barn till endera veckan, och ifall det finns plats så kan ditt barn delta båda veckorna.

Anmälningstiden har gått ut och alla platser är fulla, men kontakta Camilla för att höra dej för om eventuella köplatser!

Frågor? Kontakta Camilla!

 

Tonårsläger

Du som nu går på åk 7 har chans att komma på läger till Ramsdal strax innan midsommar! Ramsdal ligger i Öby, ungefär mitt emellan Ekenäs och Hangö. Vi börjar på tisdag 20.6 kl. 10 och avslutar på torsdag 22.6 kl. 15. Häng med på ett härligt läger med kompisar, simning, lekar, pyssel, god mat, andakter och annat skoj! Lägret kostar 30€/person.

Anmälningar tas emot från 1.4, via den här blanketten

Frågor? Kontakta Camilla!

 

Familjeläger - Det förlorade fåret

Kom med och lek, sjung och pyssla med får och kring temat "Det förlorade fåret" och upptäck hur värdefull du är för Gud och att Gud aldrig ger upp!

Vi leker ute och i sandlådan, simmar, pysslar, äter gott och har trevligt tillsammans med andra barnfamiljer. Övernattningen sker familjevis i 2-4 personers rum. Lägerprogrammet riktar sig i första hand till familjer med barn under skolåldern men också äldre syskon är välkomna med!

Som resursperson för de vuxnas parallellprogram fungerar Lilian Sjöberg som är förstavårdare och hon kommer att prata kring temana "första hjälp och barn" och "ensamhet". Lilian bor i Ekenäs och tillsammans med sin man har de tre barn.

Familjelägret börjar med middag på måndag kväll 3.7 kl. 17 och avslutas på onsdag 5.7 kl. 15. Lägret kostar 47€ för vuxna och 23€ för barn över 1 år.

Anmälningar tas emot 1.5-15.6 via den här blanketten.

Frågor? Kontakta Iselin!

 

 

Barnläger 1

För dej som går i åk 1-3 ordnar vi barnläger på Ramsdal lägergård i Öby från tisdag 8.8 kl. 10 till onsdag 9.8 kl. 15. Tillsammans ska vi simma, leka, pyssla, äta gott, sjunga, meta, hålla andakt och mycket annat roligt. Lägret ordnas tillsammans med Hangö svenska församling och kostar 20€/person.

Anmälningar tas emot från 1.4, via den här blanketten.

Frågor? Kontakta Camilla!

 

Barnläger 2

För dej som går i åk 4-6 ordnar vi barnläger på Ramsdal lägergård i Öby från onsdag 9.8 kl. 18 till fredag 11.8 kl. 15. Tillsammans ska vi simma, leka, pyssla, äta gott, sjunga, meta, hålla andakt och mycket annat roligt. Lägret ordnas tillsammans med Hangö svenska församling och kostar 30€/person.

Anmälningar tas emot från 1.4, via den här blanketten.

Frågor? Kontakta Camilla!

Fem barn som spelar kort, fotograferade uppifrån.

Tag kontakt

Ungdomsarbetsledare
Ekenäsnejdens svenska församling
Larssonsvägen 1
10600 Ekenäs
Ledare för eftis
Ekenäsnejdens svenska församling
Österby församlingshem tfn: 044 755 3614
Rusthållsgränden 2
10620 Ekenäs
Ledare för barnverksamheten (deltid)
Ekenäsnejdens svenska församling
Larssonsvägen 1
10600 Ekenäs