Lägerverksamhet i församlingen

Kyrknatt för åk 5-7

Har du testat att övernatta i en kyrka? Om inte, så nu har du chansen! Den 20-21.11 ordnar vi en kyrknatt i Tenala kyrka för dej i åk 5-7. Vi börjar ca kl. 17 på lördag kväll och avslutar med att delta i gudstjänsten på söndag kl. 10 (slut ca kl. 11). Vi har program både ute och inne, undersöker kyrkan och dess omgivning, leker, myser och sover gott i kyrkan. Kyrknatten ordnas i samarbete med våra grannförsamlingar i Raseborg och Hangö och kostar 10€ (betalas kontant på plats).

Du behöver ha med dej sovsäck, dyna, liggunderlag/madrass (vi sover på golvet), pyjamas, tandborste och kläder för att röra dej både ute och inne.

Anmäl dej till Kyrknatten senast den 5.11 via den här länken.

Frågor? Kontakta Camilla!

Sommaren 2022

Vi hoppas kunna genomföra läger med övernattningar sommaren 2022. Mera info kommer under vårvintern.

Lekande barn på sommarläger.

Tag kontakt

Ledare för barnverksamheten