Böne- och förbönsgrupper

Förbönsgrupp i Ekenäs

Restriktioner följs ännu, vi samlas utomhus och i små grupper!

Förbönsgruppen samlas varannan torsdag kl. 10 i Ekenäs församlingshem för att be för olika böneämnen. Är det något du vill att vi ber för så ta gärna kontakt eller skriv ner ditt böneämne och lämna in brevet på pastorskansliet. Märk kuvertet med "förbönsgruppen" eller skicka e-post till carita. englund@gmail.com.

Du är också välkommen med som medlem i vår förbönsgrupp där vi behandlar alla förbönsämnen konfidentiellt och iakttar tystnadsplikten.

Bönekretsen i Tenala

Bönekretsen samlas en onsdag/månad kl. 16-17:300 i Tenala församlingshem, nedre våningen (ingång via diakonikansliet) för att sjunga, be och läsa bibeln tillsammans. Om du inte kan delta, men vill att vi ber för något som ligger på ditt hjärta, kan du kontakta Meri Yliportimo per telefon 044-755 3601 eller e-post: meri.yliportimo@evl.fi. Du får vara anonym om du vill men vi som ber har också tystnadsplikt.

Mammabön i Ekenäs

(virtuellt tillsvidare, se affischen till höger)

Mammabön är en rätt ny gemenskap i församlingen och den riktar sig till dig som är mamma, oberoende av ålder och livssituation.

Att vara mamma är underbart och härligt men ibland också svårt och utmanande och därför vill vi erbjuda dig som mamma en kravlös och varm gemenskap. Du får komma som du är och dela mammalivets glädje- och sorgeämnen tillsammans med andra mammor. Vi vill också uppmuntra dig i din viktiga roll som mamma och tillsammans får vi lämna allt i bön.

Vi träffas tillsvidare via Teams varannan torsdag kl. 18-19 jämna veckor men hoppas att vi snart får möjlighet att träffas IRL. Höstens träffar startar den 9.9.

Du deltar i mammabönen hemifrån via en inbjudan till Teams som du får av Iselin när du anmäler dig eller så ansluter du dig till mammabönen via Teams-länken som också publiceras i församlingens familjecafégrupper på FB. Inga förhandskunskaper krävs!

KOM MED och få ny glädje, ny kraft och nytt hopp! Du är värdefull, viktig och alltid älskad!

Varmt välkommen!

En ung kvinna med knäppta händer i bön.