Hitta kyrkråttorna och det stulna guldmyntet!

1.6 - 31.7.2023

Vinnare i Sommarskojet den 5.8 är Hugo, 9 år från Ekenäs. Grattis! Du får en överraskning på posten!

Sommarskojet är avslutat för den här sommaren, vi återkommer nästa sommar igen!

Kyrkråttorna har gömt sig på olika ställen i Ekenäs kyrka och dessutom har en av dem knyckt det värdefulla guldmyntet ur kyrkans skattkista. Kom med och leta upp dem alla och ta reda på om det är Alwin eller Saga eller någon av de andra råttorna som stulit myntet.

När du hittat dem alla får du en liten belöning av kyrkvakten.

Sommarskojet pågår dagligen under tiden 1.6 -31.7.2023 i Ekenäs kyrka, utom i midsommarhelgen (23-24.6).
Om det pågår en gudstjänst, ett dop eller en vigsel ber vi er gå på en glass eller göra något annat skojigt och sedan komma tillbaka lite senare. Samma sak gäller om det pågår en konsert. Det är hyggligt att låta dem spela färdigt först.

Sommarskojet den 5 augusti

Det ordinära sommarskojet avslutas den 31.7 men lever delvis upp igen för några timmar under Gamla Stan Lever-dagen, lördag 5.8 kl. 11-13, då vi bjuder på en extra barnaktivitet utomhus runt omkring Ekenäs kyrka. Då gäller det att spana in kyrkråttorna i buskar och håligheter!

Bland alla som deltar ordnas en utlottning av ett litet pris.

Kom med och leta upp råttorna!

En bannerbild med text och en massa små stickade råttor i olika färger.

Tag kontakt

Ungdomsarbetsledare