Tervetuloa Ekenäsnejdens svenska församling-seurakuntaan, jonka alueella sijaitsee neljä erillistä kirkkorakennusta.

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kirkkoon ja seurakuntayhteyteen. Ekenäsnejdens svenska församling haluaa olla keskellä elämää ja tarjota jokaiselle kohtaamispaikan ilman mitään vaatimuksia, tilaa mietiskelylle, toivolle ja turvallisuudelle.

Toimintamme on etusijassa ruotsinkielistä, mutta yhteistyössä alueen suomenkielisen seurakunnan kanssa tarjoamme joskus tilaisuuksia ja toimintaa kahdella kielellä. Kirkolliset toimitukset kuten kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset voidaan tarvittaessa toteuttaa suomeksi tai kaskikielisinä tilaisuuksina, joissa on osioita suomeksi tai englanniksi.

Sydämellisesti tervetuloa ottamaan yhteyttä papin kanssa.

Anders Lindström

Ruotsinkielinen palvelu: Ekenäsnejdens svenska församling