FÖRSAMLINGSUTFÄRD TILL BJÄRNÅ 16.5.2017

Vi startar från Ekenäs församlingshem kl. 9.00, kör via Tenala församlingshem kl. 9.20 och vidare till Bjärnå kyrkby där vi besöker Bjärnå kyrka.

Vi fortsätter till Kalliolaakson linna där vi äter lunch (viltgryta, potatis, salladsbord och kaffe med kaka) och får bekanta oss med husets egna hantverk bl.a. linnekläder.

Efter det åker vi till Muurla där vi på egen hand ser oss omkring i butiken och den som vill har möjlighet till en kopp kaffe innan vi åker hemåt. Hemma tillbaka ca 15.30 i Ekenäs.

Deltagaravgiften är 40 € och inkluderar resor och lunch.

Anmälningar riktas till pastors kansliet i Ekenäs (tfn 019-2411060 kl. 9–13) fr.o.m. mars, sista anmälningsdag är 9.5.

FÖRSAMLINGSUTFÄRD TILL NAGU 14.6.2017

Vi åker med två bussar till Pargas där en guide möter och följer med oss över till Nagu, där vi äter vår lunch på L’Escale. Vi har tid att vandra runt i hamnen där ev. någon butik är öppen.

Vi besöker kyrkan och sjöfartshuset, gör en tur i Nagu och tar sedan färjan över tillbaka till fastlandet. På hemvägen stannar vi till i centrum av Pargas där det finns möjlighet att dricka en kopp kaffe på något av de små caféerna.

Buss 1 startar kl. 8.30 från Bromarvs kyrka. Buss 2 startar kl. 8.30 från Ekenäs trafikcenter och båda bussarna kör vidare från Tenala kl. 9.00. Hemma tillbaka är vi vid 17.30 tiden.

Deltagaravgiften är 50 € och inkluderar resor, lunch och guidning.

Anmälningar riktas till pastorskansliet i Ekenäs (tfn. 019-2411060 kl. 9–13) fr.o.m. april, sista anmälningsdag är 7.6.