Familjecaféer för barn tillsammans med förälder eller annan vuxen.

Höstterminen 2017 inleds vecka 36.

Droppen träffas

• fredagar kl. 9-11 i Österby församlingshem

Samvaro, lek och servering. Frivillig avgift för serveringen till förmån för vårt fadderbarn.

Ingen förhandsanmälning, bara kom! Verksamheten är gratis och öppen även för andra än medlemmar i församlingen.

Drop-in träffas

• onsdagar kl. 9.30-11.30 i Ekenäs församlingshem/klubblokalen

Här är det fritt fram för lek, pyssel och umgänge. Till familjens förfogande finns bl.a. leksaker, böcker, pysselmaterial, mikro, vattenkokare och skötbord. Därtill erbjuder vi en enkel kaffeservering med frivillig avgift för vårt fadderbarn.

Ingen förhandsanmälan behövs. Familjen kan komma och gå när det passar dem bäst.

Verksamheten är gratis och öppen även för andra än medlemmar i församlingen.

Öppet dagis träffas

• tisdagar kl. 9.30-12.30 i Tenala församlingshem

Gemenskap, fri lek, pyssel för barn i sällskap med vuxen. Lunch och kaffe för 2 €/person.

Familjecafé träffas

• fredagar kl. 10-12 i Snappertuna prästgård (Obs! Ändrad dag från tisdag till fredag.)

Samvaro, fri lek, pyssel och enkel servering. Frivillig avgift för serveringen.