I stället för läger ordnar vi i år

SPORTLOVSDAGAR
för barn i lågstadieåldern

Häng med på en lekfull och rolig sportlovsdag med nya och gamla kompisar! Vi leker inne och ute, fixar vår egen mat, pysslar och umgås. Klubben pågår kl. 9-15 i och omkring respektive församlingshem och kyrka. Pris för hela dagen (inkl. lunch och mellanmål) är 5€ och betalas kontant på plats.

• Tenala måndag 17.2
  • Snappertuna tisdag 18.2
  • Österby onsdag 19.2
  • Ekenäs torsdag 20.2
  • Bromarv fredag 21.2

Anmälningar tas emot av ungdomsarbetsledare Camilla Österberg, helst via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 7.2. Deltagarantalet är begränsat p.g.a. utrymmena.

Uppge deltagarens namn, adress, ålder, dieter/allergier/sjukdomar, vilken dag han/hon deltar, vårdnadshavarens namn och telefonnummer samt eventuellt annat vi behöver känna till om barnet.

Alla anmälda får ett meddelande om de ryms med eller inte efter att anmälningstiden gått ut.

Sportlovslager2020