Vi har en ledig tjänst inom diakonisektorn!

Om du vill jobba i ett större arbetsteam med vilja till nytänkande men samtidigt välrotad i kyrkans liv och tradition är du kanske den person vi söker.

Behörighetskrav är diakon eller diakonissa. Som merit räknas tidigare erfarenhet av de till befattningen hörande arbetsuppgifterna eller arbetsområdet samt en positiv förtrogenhet med församlingens övergripande målsättning. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträds enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig ett omväxlande församlingsarbete i en dynamisk och innovativ arbetsgemenskap. Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör traditionellt diakoniarbete med möjlighet till nytänkande och skapande av olika grupper och mötesplatser. Du får vara med om att utöka samverkan internt mellan sektorerna och utåt i samhället mellan församlingen och olika aktörer.

Församlingens språk är svenska. Tjänsteinnehavaren bör behärska och obehindrat använda sig av svenska språket i tjänstens utövande. Nöjaktiga kunskaper i finska är en merit.

Tjänsten förutsätter medlemskap i Finlands ev.-lutherska kyrka.
Läkarintyg bör företes innan tjänsten tillträds.
På tjänsten tillämpas en 6 månaders prövotid.
Lön enligt kravgrupp 502 när kompetens- och meritkraven uppfylls.

Skicka din ansökan jämte bilagor till:
Ekenäsnejdens svenska församling/
Församlingsrådet
PB 68
10601 Ekenäs

Märke: Diakoniarbetare

Vi vill ha din ansökan senast 3.11.2020 kl. 16.00.

Närmare info:

Khde Anders Lindström