VÄLKOMMEN TILL NYA FYNDA!
Under oktober-november 2016 flyttade Missionsboden och Bikupan till nya utrymmen från den tidigare bagerifastigheten vid Järnvägsgatan. I den nya loppis-butiken är försäljningen redan i full gång efter att man den 13.10 slog upp dörrarna för allmänheten. I samband med flyttningen har man passat på att förnya sig, bl.a. genom att samordna all verksamhet under ett och samma namn: FYNDA - secondhand för bistånd & mission.

Det nya utrymmet finns vid Trollbergsvägen 12, inrymt i Sporrong-fastigheten som ägs av företaget KMK-Invest Ab. Butikslokalen vetter mot gatan och är lätt att hitta.

- Det känns bra att arbeta i de här nya utrymmena, säger både Tia Nyman och Eivor Sundström. Det är varmt och ljust och vi har bättre med utrymme att hänga och ställa fram våra varor. Nu hoppas vi att allt flera kunder skall hitta hit, också yngre eftersom vårt varusortiment är både fräscht och modernt.


Flytten har sysselsatt många flitiga händer och fötter, som på bara ett par veckor har fått den viktiga loppis-försäljningen att fungera. Själva sorterings- och packningsverksamheten var det sista som flyttade men redan i slutet av november hade alla delar av verksamheten samlats under ett och samma tak - och under ett och samma namn FYNDA - för bistånd & mission.

__________________________________

Efterlysning! 

Stort behov av flera frivilliga

Som en naturlig följd av att verksamheten vuxit har behovet av flera frivilliga medararbetare ökat. För tillfället är behovet mycket stort. Den som gärna vill göra en insats kan kontakta Gita Lindholm direkt eller meddela sitt intresse vid ett besök i Fynda.

1w FYNDA - secondhand har en lång bakgrund. Själva loppisen har haft flera olika namn och adresser. Från och med oktober 2016 hittar man butiken vid Trollbergsvägen i Ekenäs.
3w I FYNDA går det att fynda. Här säljs prima hela varor för en spottstyver. Vad sägs om nya kaffekoppar för bara några euro till nästa kalas?
5w Personalen i FYNDA gör frivilligt arbete utan lön. Försäljningsvinsten från secondhand-försäljningen fördelas jämnt mellan Finska Missionssällskapet och församlingens biståndsarbete.
4w FYNDA är värt ett besök! Här finns alternativen när du söker en gåva att ge bort.