EKENÄS MATBANK är ett samarbetsprojekt mellan Ekenäsnejdens svenska församling, Raaseporin suomalainen seurakunta, Missionskyrkan, Metodistkyrkan, Pingstkyrkan och lokala livsmedelsaffärer. Verksamheten donerar livsmedel kostnadsfritt till hushåll där man lever i en ekonomsikt trängd livssituation, samtidigt som den motverkar matsvinnet.
Verksamheten är ett komplement till samhällets och församlingarnas övriga stödformer och utgör en del av diakonins arbete bland nödställda.

• Behöver du hjälp?
    Upplever du att du är i behov av mathjälp så tveka inte att ta kontakt med diakoniarbetarna.
  • Vill du stöda?
    Verksamheten resulterar i vissa fasta utgifter såsom hyra och el och vi är tacksamma för alla ekonomiska bidrag. Vill du ge en donation till förmån för Matbanken är kontonumret
    FI 1755496610000287
    Meddelande: Ekenäs Matbank.
  • Vill du bidra? Nya frivilliga behövs!
    Du får också gärna höra av dig om du vill bidra med din arbetsinsats.

EKENÄS MATBANK

Utdelning varanna torsdag (jämna veckor) kl. 14, Björknäsgatan 29-31.

Kontakt:
Diakonissan Carita Englund
 _________________________________________

TENALA-BROMARV MATBANK
är ett samarbete mellan Ekenäsnejdens svenska församling, Sale, Carl de Mumma och Metro-Pikatukku.

Utdelning varje torsdag kl. 14 i Tenala församlingshem.

Kontakt:
Värdinnan Mona Andersson