EKENÄS MATBANK är ett samarbetsprojekt mellan Ekenäsnejdens svenska församling, Raaseporin suomalainen seurakunta, Missionskyrkan, Metodistkyrkan, Pingstkyrkan och lokala livsmedelsaffärer. Verksamheten donerar livsmedel kostnadsfritt till hushåll där man lever i en ekonomsikt trängd livssituation, samtidigt som den motverkar matsvinnet.
Verksamheten är ett komplement till samhällets och församlingarnas övriga stödformer och utgör en del av diakonins arbete bland nödställda.

• Behöver du hjälp?
    Upplever du att du är i behov av mathjälp så tveka inte att ta kontakt med diakoniarbetarna.
  • Vill du stöda?
    Verksamheten resulterar i vissa fasta utgifter såsom hyra och el och vi är tacksamma för alla ekonomiska bidrag. Vill du ge en donation till förmån för Matbanken är kontonumret
    FI 1755496610000287
    Meddelande: Ekenäs Matbank.
  • Vill du bidra? Nya frivilliga behövs!
    Du får också gärna höra av dig om du vill bidra med din arbetsinsats.

EKENÄS MATBANK

Utdelning varanna torsdag (jämna veckor) kl. 14-15, Björknäsgatan 29-31.
Tillsvidare ingen matutdelning. Se info i högra kolumnen.

Kontakt:
Diakonissan Carita Englund
 _________________________________________

TENALA-BROMARV MATBANK
är ett samarbete mellan Ekenäsnejdens svenska församling, Sale, Holmqvists trädgård, Bjärno K-supermarket och Carl de Mumma.

Utdelning varannan torsdag (jämna veckor) kl. 14-15 i Tenala församlingshem.
Tillsvidare ingen matutdelning. Se info i högra kolumnen.

Kontakt:
Värdinnan