Solkransen

ti 31.1 kl. 17.30 – 19.00
Ett garnnystan med stickor i.

Ekenäs församlingshem

Ett glatt sällskap som stickar och virkar för välgörande ändamål - välkommen med!

SOLKRANSEN träffas i Kulan (ungdomsutrymmet under pastorskansliet) varannan tisdag kl. 17.30-19.

Vårstart 17.1.

Kontaktperson: Carola Lupander tfn 040-839 6733.

Verksamheten riktar sig till personer i olika åldrar. Namnet Solkransen syftar på den glada, ljusa, varma och positiva gemenskapen som man vill ge rum för och som skall generera glad och positiv input i deltagarnas vardagsliv. Träffarna, som gärna skall få utgöra en vardagsguldkant, återkommer tisdagar varannan vecka.

Programmet handlar om gemytlig gemenskap blandat med något praktiskt att hålla i händerna, traditionellt handarbete såsom stickning etc. men den som absolut inte vill och kan handarbeta skall ändå inte känna sig utesluten, det finns rum för alla. Vi strävar efter att kombinera vårt eget nöje med andras nytta, verka för goda ändamål. För tillfället stöder vi diakoniarbetet i våra lokalförsamlingar.

Gruppen verkar tvåspråkigt i samarbete med Raaseporin suomalainen seurakunta. Var och en får tala sitt eget modersmål utan att behöva känna sig obekväm.

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik