Bild av sandslott på en strand i anslutning till sandslottstävlingen under sommaren.

Sandslottstävling

Hur ser just ditt sandslott ut?

När det är sommar och sol, då lockar strand och sand! Vad passar då bättre än att bygga ett sandslott och delta i vår sommartävling? Designen är fri, allt från ett enkelt torn till en miniatyr av kyrkan godkänns. Det går också utmärkt att bygga slottet i sandlådan ifall det är långt till stranden.

Gör så här fr.o.m. må 24.5:

1. Hämta en spade från pastorskansliet, Ekenäs kyrka, Bromarvs kyrka (i juli) eller något av våra evenemang under sommaren
  2. Bygg ett sandslott
  3. Fota sandslottet så att spaden och sandslottet syns, publicera bilden på Instagram och tagga #ekenäsnejdenssvenskaförsamling samt #mittsandslott2021

Bland alla som publicerat en bild senast 15.8 lottar vi ut ett pris.

Sandslottstävlingen är avslutad och bland deltagarna har vi lottat ut ett pris som går till Julia Signell. Grattis!

Låt inspirationen och kreativiteten flöda! Tävlingen passar för alla i familjen, både yngre och äldre.

Tag kontakt

Ungdomsarbetsledare