Biskop Bo Gran strand 2

Torsdagen den 27.2 besöker biskop Bo-Göran Åstrand Ekenäsnejdens svenska församling för första gången som biskop. Det sker i samband med en församlingskväll då biskop Bo-Göran överräcker det av republikens president förlänade Riddartecknet av första klass av Finlands Vita Ros´ orden till kyrkoherde Anders Lindström.

Förutom att kvällen innehåller en tillbakablick på kyrka och samhälle kommer även framtiden och dess utmaningar att beröras i tal och inslag. Allt detta varvat med musik och sång där kyrkokören med flera andra medverkar.

Församlingskvällen i Ekenäs församlingshem (Larssonsvägen 1) är en öppen tillställning för alla. Programmet inleds klockan 18.30 och kvällen avslutas med servering.

(10.2.2020)