I anslutning till Ekenäs Filmfest som går av stapeln kommande veckoslut ordnar Ekenäsnejdens svenska församling ett publikt diskussionstillfälle kring Maria Åkerblom och filmen Maria´s Paradise.

Diskussionen leds av kyrkoherde Anders Lindström som tillsammans med professor och biskop emeritus Gustaf Björkstrand synar fenomenet Åkerblom.
Vad kan filmen lära oss om vår tid? Hur kunde det bli som det blev? Fenomen av samma kaliber sveper över mänskligheten. Kan det vara så att ju mera vi vet desto bättre är vi beredda?

Diskussionen försiggår torsdag 16 januari kl. 18.30 i Ekenäs församlingshem och arrangeras i samarbete med Ekenäs Filmfest.

Inträdet är fritt.

Filmen om Maria´s Paradise i regi av Zaida Bergroth visas fredag 17.1 kl. 17.00 i Bio Forum, Ekenäs.

(14.1.2020)