Nu är tiden inne för att nominera kandidater till årets luciaomröstning i Ekenäsnejden.

För femte året i rad är Ekenäsnejdens svenska församling arrangör för luciaverksamheten i Ekenäs. Lämpliga kandidater är därför flickor från hela församlingens område, gärna fyllda 16 år. För luciauppdraget är det dessutom ett plus om man är glad, öppen och tycker om att sjunga.

Den som vill nominera en luciakandidat kan skicka in uppgifter om hennes namn, ålder, telefonnummer och eventuellt e-postadress tillsammans med ett enkelt fotografi, samt dessutom sina egna kontaktuppgifter, antingen per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per brev till Ekenäsnejdens svenska församling, Larssonsvägen 1, 10600 Ekenäs. Kuvertet ska märkas med ”Ekenäs lucia 2019”.

Kandidatnomineringen pågår under tiden 7-20 oktober och kandidaterna beaktas i den ordning deras foton och kontaktuppgifter når fram. Fem kandidater ryms med i luciabuketten.

(30.9.2019)