Onsdagen den 6 september kl. 18-20 inleds höstverksamheten som vanligt med ett jippo för folk i alla ålderskategorier.

Programmet går av stapeln i och invid Tenala församlingshem. På programlistan finns en utlovad tipsrunda för såväl smått folk som för äldre. För den som inte är hugad att röra på sig erbjuds mer stillsam sysselsättning såsom pilkastning och servering, både kaffe och saft med dopp och korv från grillen.

För de allra hurtigaste finns möjlighet till volleybollspel i tremannalag som anmäls innan spelet börjar.

Små avgifter tas upp för de olika programpunkterna och alla intäkter går till församlingens två missionsprojekt - byutveckling i Nepal och det arbete som avtalsmissionärerna Anna och Bertrand Tikum utför i Senegal.

(4.9.2017)