Kommande lördag den 5 augusti klockan 16 - 17.30 bjuder Rasmus Hedlund och Kristian Ekholm på en stämningsskapande konsert i Bromarvs kyrka.

Bromarf Ambient är en elektronisk ambient konsert. Konserten bjuder på sommarstämningar i skärgården framförda med syntetisatorer och elektronik. Inträdet till konserten är gratis och dörrarna är öppna under hela evenemanget. Konserten organiseras i samarbete med Ekenäsnejdens svenska församling.

Rasmus Hedlund är kompositör och musikproducent känd för sin långa karriär inom elektronisk musik. Han har gett ut musik på ett flertal internationella skivbolag samt startat ett eget, Ljudverket, vars specialitet är experimentell och ambient musik. Under denna konsert får vi ta del av hans meditativa ambienta verk.

Kristian Ekholm är ljudplanerare och kompositör och jobbar inom scenkonstområdet. Under denna konsert får vi höra hans nya, delvis i Bromarv komponerade ambienta musik.

(31.7.2017)