Den årliga traditionen med ett musikaliskt välgörenhetsevenemang i Tenala fortsätter. Torsdagen den 20 april bjuds allmänheten på en fantastisk sång- och musikkväll där programledaren Thomas Lundin och pianisten Thomas Enroth lotsar deltagarna genom den lekfulla tävlingen som går under namnet ”Så ska det låta på Tenalavis”.

De två tremannalagen består av sångglada ortsbor eller personer med lokal anknytning: Maria Berg, Jonna Nyström, Sixten Lundberg, Sanna Himmelroos, Johan Johnson och Anders Lindström.

Evenemanget som ordnas till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar hålls i Tenala församlingshem och börjar kl. 19. Sittplatserna begränsas till 100 och för att försäkra sig om en biljett kan man förhandsboka genom att ringa 019-2450550, måndagar till torsdagar kl. 10-12. Resterande biljetter säljs vid dörren.

Arrangör är Ekenäsnejdens svenska församling. Evenemanget sponsoreras av Sparbanksstiftelsen i Tenala.

Saskadetlata2017

(13.4.2017)