Inför skolstarten nästa vecka inbjuder Ekenäsnejdens svenska församling till välsignelseandakter för årets nya ettor. De ordnas på tre olika ställen, beroende på den vidsträckta församlingen och hålls enligt följande:

Söndagen den 9.8 vid Bromarvs kyrka i samband med friluftsgudstjänsten vid fontänen kl. 12, i Tenala kyrka tisdag kväll den 11.8 kl. 18 och en gemensam andakt för barn från Ekenäs och Snappertuna i Ekenäs kyrka tisdag 11.8 kl. 18.

Andakterna ordnas för alla som på något sätt berörs av att skolarbetet inleds men speciellt för förstaklassisterna och deras familjer. Från församlingens sida vill man på det här sättet erbjuda en trygg inramning för barnens skolgång som inleds nästa vecka.

(4.8.2015)

__________