Hjälp oss att hitta årets lucia i Ekenäs!

Höstmörkret tätnar och snabbare än vi anar har vi advent. Strax därpå kommer lucia...

Men för att Ekenäs skall få sin egen lucia behöver vi hjälp av dig. Känner du en flicka i åldern 16-23 år som du tycker skulle passa som lucia? Det kan vara du själv eller någon annan som du känner väl. Då kan du anmäla henne till årets kandidatnominering.

Anmäl din kandidat inom tiden 9-29 oktober

Den som vill nominera en luciakandidat skickar in uppgifter om hennes namn, ålder, sångvitsord och fritidsintressen tillsammans med ett fotografi, samt kandidatens och sina egna kontaktuppgifter, antingen per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till

Ekenäsnejdens svenska församling/Lucia
Larssonsvägen 1
10600 Ekenäs

Fem kandidater tas emot och de beaktas i anmälningsordning.

Boka ett luciabesök
Ekenäs Lucia kan bokas för uppdrag på institutioner, arbetsplatser och föreningsjulfester (ej privata fester) under tiden 13.12.2017 - 6.1.2018.  Håkan Lindroos tar emot bokningar från och med november per telefon; 044-755 3610.

Luciakröning
Lucia kröns traditionsenligt onsdagen den 13.12 kl. 18 i Ekenäs kyrka.